PDA

Pogledati punu verziju : Molim za pomoc



dulenbg
01.03.2011, 00:10
pozz ljudi.danas sam kupio iphone 3g od drugara,ali sam primetio da je telefon prepun aplikacija i jako sporo radi...inace,telefon je otkljucan,uradjen je JB...
mene samo zanima da li mogu da uradim restore telefona i tako obrisem sve iz njega i pocnem sto bi rekli 'sve od nule'....podaci o telefonu su: iphone 8gb,verzija 4.2.1,firmware 05.12.01
s obzirom da sam nov u svetu 'jabuke' molim vas ako moze neki tutorijal kako to da odradim...citao sam po forumu da nikako ne raditi BB na 06.15,pa mene zanima da li mogu da odradim SAMO restore sowtvera a da mi ostane isti ovaj firmware i sta tacno da radim da ne bi doslo do nezeljenih komplikacija :brickwall:
hvala svima unapred na pomoci :worship:

chunga
01.03.2011, 00:28
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=13427

zule73
01.03.2011, 00:29
odradi sve po ovom tutorijalu i ostace ti isti baseband.
PAZLJIVO PRATI UPUTSTVO od reci do reci,da posle ne bi bilo kukanja!
srecno!
:)
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=13427

dulenbg
01.03.2011, 00:31
chunga,procitao sam detaljno taj post,ali to je fazon sve da se odradi...mene samo zanima da li mogu uraditi restore software-a a da ne diram onaj firmware...ako uradim samo software jel moram opet da radim JB i unlock?

dulenbg
01.03.2011, 00:33
ljudi,dajte mi konkretan odgovor pliz :(

zule73
01.03.2011, 00:35
da si pazljivo citao,ne bi ovo pitao!
ako zelis da odradis restore softvera,moras da uradis sve ono iz tutorijala...
base band ce ti ostati isti!sve to tamo lepo pise!

dulenbg
01.03.2011, 00:39
zulee,tamo pise kako JB-ovati vas iphone...mene samo restore software-a zanima...imao sam iphone 2g,uradio sam samo software i to je bilo to...znaci nikakav JB,nikakav unlock...jel to znaci da nije isto i na 3g?ovde ako hocu restore software-a moram da uradim i JB i unlock ponovo??

komsa
01.03.2011, 08:28
stvar je vrlo prosta,kada se odradi restore,gubi se JB tako da ako zelis da ti tele bude JB moras ga odraditi ponovo......a ako si mislio da obrises aplikacije muzike itd,samo ga sync-uj sa praznim itunes-om pa ce da to odradi "cistku"......

dulenbg
01.03.2011, 14:44
komso ziv bio i hvala....sada mi je nastao drugi problem i mnooogo me iritira...u koju god video aplikaciju da udjem,da li je to cycoder ili iphonevideorecorder,on jednostavno izadje iz aplikacije....da li znas mozda u cemu je problem??