PDA

Pogledati punu verziju : 3G dizanje na 4.2.1



iboki
28.02.2011, 22:22
Evo ovako ako neko ima savet. Pokusavam moj Iphone 3g sa 4.0 da dignem na 4.2.1i sve lepo pocnem custom na 4.2.1 i ubacim telefon u DFU mod i kada krenem shift + restore i pocne ono i posle 2 minuta izbaci gresku 1600 i tako u nedogled vec nedelju dana to pokusavam jedan put mi javilo gresku 1601 sve savete sam pokusao menjao USB restartovao komp i nikako nece ako moze jos neko da mi da neki savet bio bih zahvalan!!! :cool:

obrad
28.02.2011, 22:25
Probaj bez DFU moda.

iboki
28.02.2011, 22:28
Mislis samo ukljucen da bude itunes i restore ?

mikenzi
28.02.2011, 23:02
Ja sam bas juce radio to isto... Sve probao i dobio citav asortiman error-a, 1600, 1604 itd.
Isto imam custom 4.2.1. Probao i shift+update i shift+restore bez ubacivanja u DFU... Ma sve...
Onda sam lepo batalio Windows i nakacio na Mac-a i odradio iz prve... :)

iboki
28.02.2011, 23:09
Pa brate sta da radimo mi sto nemamo mac... xD ... jel postoji neki drugi nacin ili samo mac?

poluks
28.02.2011, 23:16
Probaj to odradit na xp-u!

iboki
28.02.2011, 23:18
to bar mogu pokusati ali ako neko ima dobar savet da mu nije htelo pa da je uspelo nek javi posto me je 4.0 poceo mnogo nervirati a hocu da vidim da li 4.2.1 drzi duze bateriju :cool:

miki89
01.03.2011, 02:30
ako imas share folder na windowsu koji je aktivan ugasi ga i ugasi si skype i msn ako ih imas mozda mogu da smetaju.. ;)i koristi iReb sa ihatesn0w.com uz DFU mode.. ;)

toxic06
01.03.2011, 03:09
Ako je kuvani 4.2.1 koji sam ja okacio onda ti prenosim iskustva

Prvi put sam digao bez dfu znaci ides u recovery pa shift restore i digne se bez problema

Jednom sam ga dizao preko ireb i opet se lepo digao

A zadnji put nije hteo ni na prvi ni na drugi pa sam uradio sledece skinuo sam redsnow i originalan 4.2.1 pa sam sa redsnow zakacio originalni 4.2.1 i odstiklorao sve sem zadnje opcije i uleteo u dfu mod i uradio u itunesu shift restore i sve extra proshlo.

Ps mozda je glup razlog promeni host file dodaj mu adressu apple servera

SloboUgljevik
01.03.2011, 09:40
Nema potrbe za mijenjanjem host fajla jer je u pitanju trenutni FW.
A mozete do sutra pokusavati nece vam proci jer je to vjerovatno custom napravljen sa snowbreeze.
Rjesenje je sledece: skini snowbreeze i oficijalni FW i napravi novi custom i onda dobro prati upustva za ulazak u DFU jer snowbreeze mora da odradi " pripremu" za restore i tek kad SB zavrsi onda restore i prolazi bez problema.