PDA

Pogledati punu verziju : imam samo 6,5gb slobodno a nista preterano instalirano



Marko0210
23.02.2011, 04:04
imam 3g 16gb,a na njemu slobodno samo 6.5gb...nemam nista posebno od aplikacija sem igo od 2gb,cak nemam ni jednu pesmu klip....u cemu je problem?mozda nisam lepo brisao prethodne aplikacije(drzim ikonicu i kad pocnu da se pojavi X u gornjem uglu to pritisnem i brisem)...Kako to da proverim?

poluks
23.02.2011, 06:40
Stari samo ios ti uzme pola gb skoro.Onda ide jos neke stvari kao system storage mislim je isto negdje 400 mb.Nek netko me ispravi ako sam krivo napisao ali znalci ce ti odg.

Byakuya
23.02.2011, 08:25
poluks i ti ga pretera:)

marko pazi ako si na prethodnom ios imao neke klipove mimo itunes i uopste file-ove koje si drzao na telefonu priliko restore procesa i restore from backup svi ti file-ovi su se vratili na telefon...ako pridjes preko ssh telefon siguran sam da ces ih naci...

poluks
23.02.2011, 08:41
Ma vidim da.Ali cekaj pa ios stvarno zauzme 300 ili vise mb jel tako?

Byakuya
23.02.2011, 08:51
to da....naravno...pa za ios 4 na iphone 4 ili ipad preko 700-800mb ide samo na ios...

komsa
23.02.2011, 09:31
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=15557

procitaj ovu temu pa se negde mozda i pronadjes.....:cool:

Gadoguz
21.04.2011, 01:11
Pozdrav, ja imam Iphone 3g 16GB e sad problem je sledeci, kada idem na settings/General/About pokatuje Capacity 14,5 GB:O zar ne bi trebalo da bude 16GB?

DinoBg
21.04.2011, 01:28
ne bi trebalo kad ubacis usb flash od 16 gb u komp jel ti pokaze 16? jedan deo memorije se odmah gubi za odredjene fajlove koji omogucavaju funkcionisanje hard-a ili tako nesto :D u svakom slucaju to je ok a i na 3g-u ti je to veruj mi vise nego dovoljno :)

Gadoguz
21.04.2011, 01:33
Znaci to je OK. Hvala na odg. Pozdrav