PDA

Pogledati punu verziju : Da li je moguce da ozivim ovaj tel :)



niknes
18.02.2011, 19:10
-Pa ovako tel hoce da se gasi i zakljuca (Nece da se upali) i zato nece da udje u DFU mod...
-Zakljucan je na 3.1.3 i mogu samo da ga unlokujem i onda se pojavi ikonica usb klabla i disk neki ...

_DA li ikako mogu da osposobim ovaj tel. ( ne rade alternativni nacini za dfu mod ) da mogu da ga koristim bilo kako ako vec ne moze kartica na njemu , inace zivim u nisu , ne mogu da ga posaljem za bg u isrbiju da ne objasnjavam sto , a u nisu nema ni jednog servisa ...

uroslukic014
07.03.2011, 03:00
Ne moguce je da se gasi i zakljucava a nece da se upali sve je na jednom istom dugmetu,ako ga ne otkljucas tako jedini nacin je kartica sa koje je mreze tel ?

niknes
27.03.2011, 22:01
ma ja ga palim preko usb-a , a sad ne mogu da ga ubacim u dfu jer nece da pali, inace radi dugme hoce da gasi i zakljuca nece da pali

woya90
27.03.2011, 22:04
mozda ti se zaglavilo dugme odnesi u ishop srbija da ti pomognu

eLfid
28.03.2011, 00:29
-Pa ovako tel hoce da se gasi i zakljuca (Nece da se upali) i zato nece da udje u DFU mod...
-Zakljucan je na 3.1.3 i mogu samo da ga unlokujem i onda se pojavi ikonica usb klabla i disk neki ...

_DA li ikako mogu da osposobim ovaj tel. ( ne rade alternativni nacini za dfu mod ) da mogu da ga koristim bilo kako ako vec ne moze kartica na njemu , inace zivim u nisu , ne mogu da ga posaljem za bg u isrbiju da ne objasnjavam sto , a u nisu nema ni jednog servisa ...
Jer mora bit Servis Za iPone da bi resili tvoj problem?! Raspitaj se po gradu ko najbolje servisira mobilne telefone te odnesi tamo mobilni! :)

woya90
28.03.2011, 01:06
ne znaju svi da servisiraju iphone... nek odnese u isrbija!

eLfid
28.03.2011, 15:44
Jes znas koji je to problem nekom dobrom serviseru ;) Ne Pricajte gluposti nego neka nosi kao sto sam vec napisao na predhodnom postu...