PDA

Pogledati punu verziju : 3g 16gb simfree



Patt
17.02.2011, 13:35
Hocu da dignem ovaj sim free na 4.2.1 pa samo da se posavetujem sa malo upucenijim ljudima.. Da ja ipak napravim snowbreze 4.2.1 fw da sacuvam bb za svaki slucaj i da ga onda jb sa greenp0ison-om i kojim posto je neki bagovit, mislim na bateriju?
Simfree je jer nema ni cydiu ni nista ali opet mi je nesto sumnjivo pa za svaki slucaj da se ogradim..

komsa
17.02.2011, 20:41
sam si pitao i odgovorio.....ako je simfree BB te ne zanima ali ako nisi 100%.........:cool:

Patt
17.02.2011, 22:33
Pa i postavio sam pitanje da se posavetujem ali sam vec odradio i kad ono nije bio simfree, kako ne znam ali sam sacuvao bb srecom prekom sn0w-a..

woya90
17.02.2011, 22:35
imao si sreeece ;)))

Patt
17.02.2011, 22:38
Bas vala, samo mi nije jasno kako je tel radio kad nije imao cydia niti nista instalirano, a mislio sam da je simfree, cak sam bio ubedjen..

komsa
18.02.2011, 00:09
cydia posle otkljucavanja moze da se uninstalira.......

.stefan
18.02.2011, 00:14
a moze i da se sakrije u sbsettingsu...;)

BaneK
18.02.2011, 00:56
A kako da instaliras SBSettings bez Cydie?:confused:

iLudak
18.02.2011, 01:31
Preko SSH mozes da instaliras ;)

Patt
18.02.2011, 09:45
Ali bih sbsettings primetio jer njega bar ne mozes da ugasis.. Ili je mozda sn0w meni nesto zeznuo fw pa nije radilo mada ne moguce..

komsa
18.02.2011, 09:57
.....prvo uninstaliras sbsettings pa onda cydia-u i onda se nista ne vidi......:cool:

Patt
18.02.2011, 10:03
Ma sreca moja pa sacuvah BB.. Kako to da nema neki tool za takve stvari?

BaneK
18.02.2011, 13:08
.....prvo uninstaliras sbsettings pa onda cydia-u i onda se nista ne vidi......:cool:

Voleo bi to da cujem od nekoga ko je to vec ureadio tj. dali je izvodljivo,jel i ja navodno imam simfree koji je trenutno na 4.0.1 al me jos djavo netera da ga updatujem na 4.2.1.

Patt
18.02.2011, 13:45
Pa zvekni custom pa proveri, lako ces nazad..

BaneK
20.02.2011, 15:43
Pa zvekni custom pa proveri, lako ces nazad..

Uradio custom preko Snowbreeze bez aktivacije prilikom pravljenja ipsw. fajla i sam se aktivirao i naj normalnije upalio i nasao mrezu,snaci simfree je :D

Patt
20.02.2011, 15:46
Pa o tome ti pricam, super..