PDA

Pogledati punu verziju : ima li nade i resenje greske 1002 za 3g, koji je bez BB



skitanovic
13.02.2011, 00:22
Posle restora greska 1002, ima li nade za telefon.

crni87
13.02.2011, 00:29
To je valjda hardverska greska, nesto oko baseband-a. Cini mi se da ti nema leka

Demonix
13.02.2011, 17:10
Malo sam googlao o ovom problemu i, uzevši u obzir i tvoj prethodni topic, izgleda da si radio update na 4.2.1 i, dok je dizao verziju baseband-a, nešto je prekinulo proces. Drugim rečima, baseband čip je sad neupotrebljiv.
Neki ljudi su uspeli da ručno urade baseband update i tako reše ovaj problem. Ipak, ako to uradiš, imaj na umu da opet ostaješ sa basebandom koji ne može da se otključa.
Možeš da sačekaš 4.3 i uradiš normalan update, to će možda rešiti problem, ali, opet, novi baseband ne može da se otključa, a verovatno ćeš neko vreme biti i bez jailbreak-a.
Alternativno, neki ljudi rade zamenu baseband čipa, ali ne znam da li ovo neko u Srbiji radi i koliko košta.

Serious_Virus
13.02.2011, 17:19
Stavi mu 6.15 ipad bb preko redsn0wa i trebao bi da resisi problem, ali sa tim bb gubis gps kao i mogucnost restora na klasicne fw, moci ces stavljati samo custom sa tim bb.

p.s
Neka ti ovo bude poslednja opcija, prvo probaj sve drugo, ako nista ne uspe tek onda stavljaj 6.15bb

torla
13.02.2011, 18:10
06.15 je SPAS. jos dok naorave gps... bice cool..