PDA

Pogledati punu verziju : win 7



mallena
06.02.2011, 14:33
Moram reinstal windows-a ! Na moju zalost sistem je samo ...khm pao :no: sva sreca pa imam itunes sacuvan na drugoj particiji :)!
E sad moje pitanje je :
Da li da "skinem" i instaliram ovaj ?

OBRISAN!

by the way imam Dell studio lap top!
*** Hvala svima na pomoci!!!(u napred) ***:)
EDIT:
ili ovaj win7(razlog download :))

OBRISAN!

komsa
06.02.2011, 14:37
......zasto prvo ne probas da ga repair-ujes.......krenes kao instalaciju novog windows-a i kad stignes do menija,kliknes "repair windows".......windows 7 vrlo cesto uspe "sam sebe da popravi"

mallena
06.02.2011, 14:38
Pokusala,i pokusavala 3 dana :) nista ne pomaze! stignem samo do crnog ekrana :D

komsa
06.02.2011, 14:50
koju 7-cu si dosada koristila?

RaFeELqEJ1Y

na ovo sam mislio....

mallena
06.02.2011, 14:53
khm... ne znam:(:embarrassed:
Nije mi tu prvi instalacioni disk(vrlo moguce da necu ni doci do njega)...zato i hocu da skinem nov i da reinstaliram komp...

komsa
06.02.2011, 15:05
svakako nabavi instalaciju ali prvo probaj da ga popravis......ako ne uspe,uvek mozes da odradis instalaciju do kraja....:cool:

maaxiimus06
06.02.2011, 15:05
ma sve ti je to isto,skidaj bilo koji,jedino je malo frka posel sa drajverima,ali uglavnom imaju oni dosta u sebi i plus 7-ca ima mogucnost da sama vuce drajvere,tako da nemas problema...
uzmi neku ultimate verziju,bar ja je koristim,posle treba samo da ga crackujes,ima po netu loadera za to,ali ako ti zatreba reci pa cu ti je negde okacit...

mallena
06.02.2011, 15:07
moj spasilac :) upravo skidam ovaj za dell ali to za crack bilo bi VRLO POZELJNOOOOOO :) Hvala punoooo!

maaxiimus06
06.02.2011, 15:13
okacicu sad negde loader,pa cu ti postaviti link ovde pa preuzmes...
uzgred da znas,moze da se desi da prilikom update,didje jedan update koji ce ti prepoznati da je to laznjak,ali i za to ima resenje,okacicu ti jedan drugi alat kojim izbrises taj update i sve opet kao bombonica :)
idem da ti okacim negde loader da ga krakujes posle instalacije,i ne brini za drajver,povucice on sam,slobodno dozvolida se automatski update...

mallena
06.02.2011, 15:16
zasto mislim da cu izgubiti zivce sa namestanjem win-a na svoj komp :(... ako nekome treba lap top neka ga ceka ispod mog prozora :D!
Nego znaci da skidam obican ultimate win 7 a posle samo drivere da povucem sa neta...Koliko sam razumela,pihhh ocu moj mozak nazad :)!

maaxiimus06
06.02.2011, 15:18
skini bilo koji,slobodno...
ja ima 4 kompa,svi su razlicite marke,na sve su razliciti w7 i svi rade super....
nema veze koji skines,samo skini sve ce se namestiti...

mallena
06.02.2011, 15:21
Kad si vec tako dobar i fin :) ajde mi sada reci i koji od ovih :)

OBRISAN!

Ako ti je cimanje onda cu sama da se odlucim za neki !Hvala i za ovo :)

maaxiimus06
06.02.2011, 15:25
haj slobodno uzmi ovaj ultimate za dell 2010...
tu ima vise drajvera zA DELL nego na ostalim valjda...
i ne brini,nema sta se ne moze namestii na w7...
a tebi dugujem,ja ne zaboravljam,puno si mi pomagala oko iphona...

mallena
06.02.2011, 15:32
Skidam ovaj

OBRISAN!

Ali sporo ide :( :( tek prvi deo a jos treba 4h....majko mila valjda ce do nocas sva tri dela da skine :)

komsa
06.02.2011, 15:35
drajvere ce skinuti sa "dell support-a" a u sedmici za dell i "obicnoj" imas iste drajvere......razlika je sto imas dell logo i sto su ga davali sa nekim laptopom....

maaxiimus06
06.02.2011, 15:37
malena,da li koristis torrent programe,tipa utorent ili slicno...

mallena
06.02.2011, 15:39
Ne :D .. a na ovom kompu ne mogu da instaliram inace cu ostati i bez ovog lap topa ako mama krene da klikce (a ima taj obicaj) :) !

maaxiimus06
06.02.2011, 15:40
pa dobro,imao sam jednu sedmicu za koju ti ne treba aktivacija,sve je uradjeno vec...

mallena
06.02.2011, 15:42
:embarrassed: Mozes li na rapid ili file serve,ili fh da ga uploud-ujes?
Kako sam bezobrazna :eek:strasno :)

maaxiimus06
06.02.2011, 15:43
a evo i link za ovaj loader za aktivaciju


http://www.mediafire.com/?o134vgevgfpq303

maaxiimus06
06.02.2011, 15:44
:embarrassed: Mozes li na rapid ili file serve,ili fh da ga uploud-ujes?
Kako sam bezobrazna :eek:strasno :)
nemam je ja na svojem disku nego sam je bio nasao na netu...

mallena
06.02.2011, 15:46
a evo i link za ovaj loader za aktivaciju...

Ovo je skinuto ...jos samo da se smiluje ovo cudo od window-sa da se brze skida i ja biti hepi!:)sada za prvi deo 3h :)

maaxiimus06
06.02.2011, 15:47
a,ako ti nadju da je verzija nelegalna,evo ovaj progrma brise taj update...


http://www.mediafire.com/?o3i27wfe9fn8t7i

i evo sta treba da uradis...

Pokreni wat-fix --> restart --> deinstal update kb971033 --> ponovo restart --> instal loader 1.8.3 by Daz --> opet restart --> i to je to

mallena
06.02.2011, 15:59
Skinula sam i ovo :)!A kad budem kompletan win skinula ispraticu uputstva! Tnx za sve !

igne
06.02.2011, 16:16
Skini Win i dodaj me na skype pa cemo resiti ;)

mallena
06.02.2011, 16:23
igne verovao ili ne zbog tebe skidam i instaliram skype :) .... jaooo windows-e oces li se skinuti :S

Takkyy
06.02.2011, 16:46
@malena
Imam ja ( ako ti vrsi posao) vec aktiviranu win 7 icu, obe verzije (win 32 i 64 bit) samo izaberes koji hoces na instalaciji i to je to. Nikakav crack, normalno update kasnije... :-)

mallena
06.02.2011, 17:02
Ako ne uspem sa igne-tom javljam ti se :)!Moze?

Takkyy
06.02.2011, 17:07
Vazi, naravno :-) (aj sad da pisem nesto da ne bude kratak post)

woya90
15.02.2011, 02:34
mallena skini removeWAT tako ces biti mirna sto se tice licence ;)

BaneK
15.02.2011, 09:38
Imam ja dobar loader za win 7 pa kome treba nek se javi na PM.Dobija se 7 kao iz radnje.

Goxy86
23.02.2011, 22:41
Ako bih kupio legalnu sedmicu,na koliko kompova mogu da je instaliram?

valdy
23.02.2011, 22:44
jedna licenca=1racunar ;)

Luk492
23.02.2011, 22:45
Samo da znate da je izasao SP1 za win7! :)


Sent from my iPhone using Tapatalk

komsa
23.02.2011, 23:04
SP1 instaliran.....nista ne primecujem za sada.......

woya90
23.02.2011, 23:21
ako sam skinuo WAT jel mogu da instaliram sp1?

rikee
23.02.2011, 23:59
mozes...ako ti trazi aktivaciju opet odradi remowewat

miodrage
24.02.2011, 00:01
Instaliran SP1, neku veliku razliku ne vidim za sada.

1024
24.02.2011, 00:40
Razlika i ne treba da se vidi ;)
Inace, ko je redovno radio windows update do sada service packom 1 nije maltene nista novo ni dobio.

SloboUgljevik
25.02.2011, 08:15
@miodrage
Koje su to male razlike?

@1024
Nemoj ovo "maltene" :no:

woya90
25.02.2011, 09:52
pa ja nikad nisam ni video razlike prilikom update na razlicite SP... mozda male razlike ... ali ulgavnom su ispravljene rupe u os-u... ne mislim sad konkretno na win7 nego na vistu... sad videcemo sta ce biti drugacije kad instaliram sp1 na win7 :)

SloboUgljevik
25.02.2011, 10:02
Ima dosta razlike izmedju XP sp1 i 3.
Evo skinuo sam sp1 pa mozda ga danas instaliram na stari komp.

woya90
25.02.2011, 14:11
Slobo rekao sam za vistu kako je bilo :) za xp je druga prica :)

SloboUgljevik
25.02.2011, 15:28
Vazi Vojo, i ja sam rekao za XP, a vista je druga prica. :P


@BaneK
Loader je odlican.
Hvala.

komsa
25.02.2011, 18:27
sta je vista?:confused:

woya90
25.02.2011, 18:37
eh komso nasao si da se tako salis... win vista ;)

rikee
25.02.2011, 20:04
Vece razlike u radu se vide kad sa napucane Ultimate verzije predjes na Enterprise...kao da racunar malko lakse dise :-)

woya90
25.02.2011, 21:51
odlicno se dise i sa ultimate ;)

nego pre instalacije SP1 sam izbrisao WAT... posle instalacije SP1 u system-u mi pise da imam 30 dana trial...kad opet udjem u removeWAT on mi kaze da je WAT vec izbrisan...da li da odradim mosta restoreWAT pa opet removeWAT ili kako? jel zna neko ?? cisto da budem siguran... da nesto ne zajebem?!
hvala u napred ;)

SloboUgljevik
26.02.2011, 13:26
Evo i ja sam uradio update na SP1 direktno preko windowsa i imao sam velikih problema da uradim aktivaciju, sve moguce loadere sam probao i nije uspjelo, cak ni removewat 2.2.5 nije htio da odradi aktivacio, ustvari on ga je aktivirao i pise da je aktiviran ali i dalje stoji ona doradna poruka na desktopu.
Rjesenje je removewat 2.2.6 on je uradio ful aktivaciju, moze se skinuti na filestube.

@vojo
ne moras raditi restore WATa nego kad skines ovaj novi WAT na njemu uradi restore i odmah aktivaciju.

rikee
26.02.2011, 13:53
Nisi morao da brises uopste removewat... samo preko njega sp1 i radi sve bez problema

alexandargh
26.02.2011, 15:47
Evo, instalirao SP1 i na netbook i na komp. Čini mi se da dosta brže radi, pošto do sad nisam radio apdejtove. :vb_happy:

Inače, vaši utisci?

woya90
28.02.2011, 21:17
Rjesenje je removewat 2.2.6 on je uradio ful aktivaciju, moze se skinuti na filestube.


jel moze link ili ako si ga skinuo da ga uploadujes na zippyshare...ako ti nije tesko... hvala unapred... :) nesto nece da mi otvori sajt ne znam sto ...

3gs
28.02.2011, 21:23
uploadovacu ja sada :)


evo ga na file serve

radi ko metak ja koristim :)

licni upload

taman pomognete meni da zaradim malo ;)



da ovo je 2.2.5 ali meni sve odradio i na win 7 i na vistu
dobra je verzija ovaj moj 1000% tojest meni radi :)

woya90
28.02.2011, 22:23
@3gs... hvala ti puno ali meni radi verzija 2.2.5 samo bez SP1... sa SP1 nece da grmi...:)

3gs
28.02.2011, 22:24
au bem ti.... pa sto sp1 dodajes???

woya90
28.02.2011, 22:41
pa uvek sam to radio...ali nikad nisam imao problema sa activacijom win-a... nesto se desava sa ovim win7 ;)

3gs
28.02.2011, 22:45
meni radi win 7 sa ovom aktivacijom
ja imam ultimate...

valdy
28.02.2011, 22:47
od kad sam instalirao sp1,komp mi je totalno odlepio,ali totalno!

Prvo,neće da mi radi restore,a do sad je radilo kao sat.
Drugo,kad krenem da koristim više od jednog programa i krenem da prebacujem s vremena na vreme,postane "busy",refresh-uje sam win i onda zabode.S vremena na vreme jednostavno ne radi net,zakucava chrome...
Treće,izbacuje mi da nije aktiviran win,iako koristim licencu već preko godinu dana,koja je legalna
Četvrto,dnevno izbacuje po 2,3 update i ako uradim update i on napiše da je instaliran i sve kako treba,u roku od minut ponovo izbacuje isti update...

Kuršlus totalni... :(

Ovako nešto slično mi se desilo na visti,takođe legalnoj,al su ispravili grešku nakon par dana.

woya90
28.02.2011, 23:05
i meni tako uspori na trenutke... nego...
@3gs jel si instalirao SP1?

3gs
28.02.2011, 23:20
gde se to gleda?
ja imam samo jednu verziju win 7 i nju cepam stalno
niti imam kocenja niti ista (do duse da ne lazem imao sam problem sa flash playerom ali nije to do os_a)

nemam kocenja a kada imam lepo format hdd i to preko cd_a(xp sp_1) ono na sporo da formatira pa onda instaliram 7micu :)

valdy
28.02.2011, 23:26
system information kucaj u search-u :D

woya90
28.02.2011, 23:38
jos lakse: udjes na control panel pa na system... pa zato ti i radi...i meni je tako radilo ;) heheh

sad treba verzija 2.2.6

3gs
28.02.2011, 23:59
http://img715.imageshack.us/img715/8770/newbitmapimagelm.png (http://img715.imageshack.us/i/newbitmapimagelm.png/)


jer ovo ???
ma to sam pre radio sa xp

ovo sam presao sa Mac na win7
zato sto mi mac nije radio bas sve kako treba :-/

:O

valdy
01.03.2011, 00:03
Jeste.To je.Nisam ni izvalio da tu piše :(

a najjlakše je desni klik na computer,pa properties ;)

Nemaš sp1.

woya90
01.03.2011, 00:32
jer ovo ???
:O

to je ali nemas SP1 za koji removewat 2.2.5 ne radi ;)

SloboUgljevik
01.03.2011, 00:34
evo full aktivacije: Posalji te mi PM ako imate problema sa aktivacijom windows 7 SP1.
Prvo resorewat pa potom aktivacija, treba mu minut da aktovira.

woya90
01.03.2011, 04:23
hvaala..javljam sta sam uradio ;)

edit: HVALA LEPO SVE SAVRSENO RADI ;)

SloboUgljevik
01.03.2011, 08:14
Pa mora radit :P

3gs
01.03.2011, 11:36
a sta ima u tom sp1? koja je razlika sta ima plus taj sp1 za razliko od ovog mog :-/

SloboUgljevik
01.03.2011, 12:25
Nista, sta ce bit. Ukljuci windows update pa instaliraj sp1 pa sam prosudi :D

3gs
01.03.2011, 13:19
ma koj ce mi ako nista ne donosi....
samo da ga zakucam na remowe wat da moram 2 programa da instaliram :) da bi pokazao kako imam sp1

jock :P ako nista drugo ne donosi osim toga da se hvalim i sitnih bug_ova otklonjenih ne bih se trudio :P skidao :P
thx

woya90
01.03.2011, 21:52
pa nije to ios da otljanja sitne bugove i da ne donosi nista specijalno ;)))

svaki SP1 boboljsava stabilnost svakog sistema update-uje neke sistemske fajlove kao i same performanse sistema(stim sto to zavisi i od konfiguracije koju korisnik poseduje ... ako neko ima zverinu nece videti puno razlike u radu...isto tako ako ima bas los i jedva sve radi takodje nece videti neku razliku... ) .... u svkaom slucaju preporucuje se da se instalira SP1... i taj proces brisanja WAT-a traje 5 min sve sa restartima kompa ;) tako da udri ;)

alexandargh
02.03.2011, 12:26
Meni nije ni pokazivao da se deaktivirao, tako da nije ni bilo potrebe za WAT-om. Sve zavisi od instalacije, možda ti ni neće tražiti WAT. ;)

woya90
23.03.2011, 03:42
trazio wat...sve sredjenooo :))))) radi kao sat ;)

djalf
24.03.2011, 20:55
Vodite racuna sta kacite ovde, vec smo imali problema sa Microsoft-om!
Piraterija je zabranjena i koristite Code Tag!

woya90
29.03.2011, 05:57
ee sad susreo sam se sa novim problem... odjednom je pocelo u donjem desnom uglu da mi bleji ona poruka: windows 7 built 7601 This copy of Windows is not genuine...

da napomenem da sam pre nekoliko nedelja izbrisao wat sa removeWAT 2.2.6
da li se nekome desava slican problem i kako ovo da resim???
isto da napomenem da mi se juce kad mi se pojavilo to uspeo sam skloniti poruku tako sto sam usao u control panel pa u system... sad to ne pali vise...?!?!?!?

miljanx
29.03.2011, 11:46
Nadji preklo googla Win 7 Loader 1.8, aktiviras ga to je to !!!

djalf
29.03.2011, 12:15
Zadnja verzija Winloadera je 1.9.5 i ona radi i na SP1 provereno.

rikee
29.03.2011, 19:36
HAL7600 aktivira i daje mogucnost update, testirano na W7 Enterprise x86/x64 i Ultimate x86/x64... ko ne veruje neka vezba :listener:

woya90
30.03.2011, 03:19
@djalf jel mogu da odradim preko removeWAT-a to .. da ne sjebem nesto...bolje da pitam da ne bih sjebao nesto ;) iovako mi je pun ... ;)

djalf
31.03.2011, 15:16
Ne znam stvarno, ja koristim oduvek ovaj Loader, uvek je radio update, nikada nikom nije istekao nijedan Win.
Ako stavis preko necega, moze da sjebe win.

woya90
31.03.2011, 17:57
pa sta da idem restoreWAT jel ce do vrati fabricku aktivaciju...pa onda da odradim sa tim loaderom?

miodrage
31.03.2011, 21:18
@woya90 - ja ti savetujem cist reinstall windowsa, pa onda ovaj preporuceni Loader. I to ti je to. I odna si miran 200%, i jos imas legalne update-ove do daljnjeg. Samo nadji cist win7, bez SP1, pa onda idi na update, jer ja barem znam za 2 slucaja da je ovaj Loader pobrljavio, pa je morao da ide reinstall. Drugi put je sve proslo kako treba sa integrisanim SP1, ali opet... Uglavnom, clean reinstall je najbolja opcija!

woya90
31.03.2011, 21:53
iskreno me mrzi da radim cist reistall.... nekako mi preselo to...nek mi stoji to dole... za sad me mrzi da radim reinstall svega...pa onda instaliraj ovo ono...nekako nemam ni vremena ni zelju...ali hvala na odg bar znam za sl put kad odlucim da radim... :)

alexandargh
31.03.2011, 22:08
@woya90: Ma clean reinstall ti je očas posla, meni je bukvalno trebalo 15 minuta da ga instaliram ako ne i manje. Jedino ako nemaš puno programa posle da instaliraš, onda može da potraje.

miodrage
31.03.2011, 22:17
@alexandargh: svaka tebi cast - meni svaki reinstall traje minimum 2-3 dana. Jer sam win je oko 20 min, pa driveri to je jos 10-ak min, a onda krecu programi i njihovo podesavanje, a nemam puno, svega 50-ak stvari, ali koje uvek imam instalirane, i koje su mi neophodne. A tweakovanje svake je min 10-ak minuta.

woya90
31.03.2011, 23:04
pa mozda 20 minuta cist install... ali kao sto kaze miodrag... samara posle to silno podesavanje programa i svega ostalog... nekako sama pomisao na to me jako smori a kamoli da krenem u realizaciju..ako me razumes ;)))

saleS
01.04.2011, 17:40
http://ninite.com/

Evo jedna dobra stranica za sve koji često instaliraju windowse;odaberete šta trebate i program sam skine i instalira zadnje verzije software-a....

noname
01.04.2011, 17:44
A evo jedne još bolje :D


http://clonezilla.org/

komsa
01.04.2011, 18:55
"ee sad susreo sam se sa novim problem..."@woya90 samo restoruj WAT i bice kao da nista nije bilo.....

woya90
01.04.2011, 19:04
jel si siguran komso???? da ne zajebem nesto ... ima da ga polupam ;P

djalf
11.04.2011, 21:16
Loader radi provereno na SP1 kao sto sam rekao. Ja uvek skidam cist RTM i onda aktivacija, radi savrseno!
Update mozes slobodno koliko hoces.

komsa
11.04.2011, 21:56
nema sta da za ebes....u najgorem slucaju,pustis 7-cu da sama sebe popravi i opet kao da nista nije bilo.......legendarni OS

laikexpert
13.04.2011, 12:53
Zadnja verzija je
Windows Loader v2.0.0 (by Daz)
i ona radi i na SP1 provereno.

acasmc
16.04.2011, 14:01
Windows 7 Loader Extreme Edition v3.503, radi perfektno. probao licno na vise racunara i posle update-a nije bilo nikakvih problema. topla preporuka.

iLudak
08.05.2011, 01:31
Da ne otvaram novu temu , naime dobio sam danas laptop Dell Inspiron 15,6" n5010 i imam kuci wireless router koji je nakacen na SBB modem i tako saljem Wi-Fi po celoj gajbi... Problem je sledeci , zakacim se na Wi-Fi preko laptopa i radi radi neko vreme normalno i samo odjednom pukne Wi-Fi i zabode mi ceo komp tako da moram da uradim restart i to nece da mi restartuje normalno nego moram na dugme da ga ugasim pa da ga upalim , pa onda kad se dize sistem izadje mi Windows Error Recovery i imam da biram gde da udjem Safe Mode ili Windows Start Normally , ne znam u cemu je problem stvarno... Molim vas pomozite...

Sandi
08.05.2011, 01:50
Uradi nov sistem. Ja imam sedmicu jos od RTM verzije i ustvari samo nju i koristim takve stvari mi se nisu nikad dogadjale. Inace imam dell studio 1535 a tu rtm sam instalirao na jos nekoliko laptopova i svi su dell i nijedan nema problem a svi su na wifi kao i moj. Ili pokusaj da promenis driver za wifi mada ne verujem da ce to imati efekta.


Sent from my iPhone4 16GB simfree using Tapatalk

iLudak
08.05.2011, 01:51
Znaci moram da reinstall Win 7 ? :(

SloboUgljevik
08.05.2011, 01:54
Samo da znas da ti treba sedmica za dell jer obicnu znaju zezat drajveri.

iLudak
08.05.2011, 01:56
Gde da nadjem to brate ? :P Imam na D disku sacuvane neke drivere za Bluetooth , Chipset , Grafiku , Kameru , Touchpad , Wi-Fi ...

Sandi
08.05.2011, 01:59
Uradis nov sistem i instaliras sve tebi potrebne programe e onda nadjes program koji se zove hiren i naoravis ghost takozvani koji onda sacuvas na D particiju, i nastavis normalno da koristis komp a kad nesto pocne da pravi problem ti lepo pokrenes hiren i ubacis taj ghost koji si sacuvao i uradis restore OS-a za 10-15min i svi tvoji programi i driver-i ti ostanu.


Sent from my iPhone4 16GB simfree using Tapatalk

Sandi
08.05.2011, 02:03
Dell.com i onda driver support i izaberes model laptopa... Sve je jako jednostavno i ne mozes pogresan driver da ubacis jer ga nece prihvatiti. A imaces ih vise u ponudi jer bas taj model n5010 ima 5 ili 6 konfiguracija u kojima se prodaje pa ce ti nuditi driver-e za sve varijante ali nemoj da te buni to vec skini pa probaj.


Sent from my iPhone4 16GB simfree using Tapatalk

iLudak
08.05.2011, 02:09
Aha , pa ja mislim da je moj najjaci model , Intel i5 , 4GB DDR3 Ram-a , HDD 500GB , ATI Radeon HD 5650 1GB DDR3 , 15,6" ....

Sandi
08.05.2011, 02:14
U pravu si taj he najjaci i na isti sam radio sistem pre mozda mesec i po. Ne mozes mnogo pogresiti ma sta radio ali ajde za pocetak probaj da reinstall taj driver od wifi sto imas na D pa javi sta se dogadja...


Sent from my iPhone4 16GB simfree using Tapatalk

chunga
09.09.2011, 10:23
Da ne otvaram novu temu. Jel moze neko da mi ostavi link odakle mogu da skinem samo update za W7 SP1 64bit? Isao sam na njihov site medjutim nesto nece. Inace imam piratsku verziju W7 Ultimate 64bit pa sam samo hteo da odradim update na SP1, ne da reinstaliram ceo windows.


Tapa iPhone Talk

miodrage
09.09.2011, 19:48
U winu samo idi na update i on ce sve sam da ti odradi. Budi bez brige.

djalf
12.09.2011, 11:12
Uvek je bolje staviti novi sistem sa SP1 nego preko update-a, bolje ce raditi.

Sandi
12.09.2011, 13:38
Bolje ce raditi a i posle takvih update hoce stalno da izbacuje dosadnu poruku da nije aktiviran i da treba uneti pravi key za win. Najbolja je varijanta da nadjes dvd sa servis pack1 i njega instaliras.

miodrage
12.09.2011, 13:56
Pa ja kao i velika vecina zitelja ove nase Srbijice imam Win7 sa loaderom, i do sada mi NIKAD za godinu i nesto koriscenja nije izbacio da nije aktiviran ili sta ti ja znam, a svi update-i idu normalno!

marko_grcich
15.09.2011, 03:15
izbaciće ti da nije aktiviran samo ako modifikuješ boot code (dual boot ako odradiš npr), zato što piratska aktivacija radi po principu da ubaci mali kod unutar boot sector-a, a ostatak u samom win-u..

Mada i to se da rešiti ako ponovo pokreneš loader, ili "removeWGA" patch.