PDA

Pogledati punu verziju : iphone posle JB ima 3.0 FW ali je bez BB, kako je to moguce i sta uraditi?



skitanovic
04.02.2011, 11:18
]Imam 3g 16 gb i posle sranja koje sam napravio sa restor u itunes, uradio sam JB na 3.0 i sada nemam BB, f0recast V1.2 pokazuje sledece;

Baseband: nema nista
Bootloader: nema nista
Model: MB496
JB: YES (always)
Unlockable: NO
Tethered: No

Sta uraditi kad nemam nikakav BB? Koji program upotrebiti?Sta ovo sve znaci?
Ljudi pomagajte?

shO
04.02.2011, 11:52
Da li ti tel radi ili sta?

Ako radi idi u About pa ces videti sve...

skitanovic
04.02.2011, 11:56
telefon radi kao Ipod, a u About takodje nemam modem firmware, a network je not avilable,version je 3.0 ....

shO
04.02.2011, 11:57
Pa verovatno zato sto nije otkljucan... pa zbog toga :)
Mada ko zna sta si radio :D

skitanovic
04.02.2011, 12:02
kako ga otljucati? ili koji program koristit za otkljucavanje. A to jeste da sam napravio sranje updejtovao sam ga slucajno na 4.2.1 preko itunesa nisam drzao shift+restore nego samo restore ......, i kasnije preko redshowa vratio na 3.0.
Sta predlazes dalje?

shO
04.02.2011, 12:03
Sad ne mozes... Nema unlock za taj BB!

skitanovic
04.02.2011, 12:06
kako da saznam koji je BB, pretpostavljam da je bio 5.15, ali koji je sada.....

skitanovic
04.02.2011, 12:07
ili standardna prica dici na 6.15 za ipod .....................i zajebes se

shO
04.02.2011, 12:07
Ako si uradio update na 4.2.1 onda ti je BB 05.15.04, i taj ti j ei dalje. Ti si odradio downgrade FW-a sa 4.2.1 na 3.0 ali nemas downgrade BB-a!

@skitanovic

Nije iPod nego iPad BB 06.15.00 i to je nepreporucljivo jer je to najvece sranje koje moze da se uradi :)

skitanovic
04.02.2011, 12:15
Znaci dici ga 4.2.1i cekati unlock za 5.15. ili nesto drugo, jer koliko sam sam ukapirao
da nema opcije za downgrade iz 5.15., ili ostati na 3.0 i cekati unlock z 5.15.

Ima li neke opcije u Iphonu obrisati OS kao kod PS, i instalirati sve iz pocetka. :D

shO
04.02.2011, 12:22
@skitanovic

kako god, st agod da obrisao BB ostaje... nema downgrade....

Tako da svejedno mu je da li je na 4.2.1 ili 3.0 , on je evc odradio update baseband-a!