PDA

Pogledati punu verziju : error 1015



dildo
28.01.2011, 16:10
pokusao sam da odradis restore sa 3.1.3 na 4.2.1 i odradi sve do kraja i na kraju mi izbaci error 1015...
citao sam ovde na forumu da trebam da skinem ireb i da kad mi izbaci gresku da samo pritisnem u ireb-u exit recovery mode...medjutim to nije pomoglo...
ja sam vec imao 4.2.1 otkljucan pomocu redsnow-a ali sam se vratio na 3.1.3 i sad zelim opet na 4.2.1 ali ne mogu zbog ove greske pa ako neko moze da mi pomogne bio bih mu jako zahvalan....:(

Demonix
28.01.2011, 19:15
Skini i pokreni TinyUmbrella (http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/), poveži telefon sa kompom i kada ga prepozna pritisni na Exit Recovery.

dildo
28.01.2011, 19:21
to da uradim nakon restore-a ili pre restore-a ?
ps:hvala na pomoci.

igne
28.01.2011, 20:11
Nakon sto ti uradi restore i izbaci gresku

dildo
28.01.2011, 21:03
uradio sam kako ste mi rekli i nista se ne desava...
vraca me na pocetak na iphone se pojavljuje slika sa kablom i ikonom itunes-a
sta da radis ljudi???

Demonix
28.01.2011, 21:21
Znači uspeo si da pritisneš na Exit Recovery, ali se nakon restarta vraća na isto?

vukan
28.01.2011, 23:16
probaj da za restore izaberes Custom zeljeni firmware... nadam se da ce pomoci

dildo
29.01.2011, 00:50
uspeo sam da pritisnem exit recovery i nista se ne desava...vraca me uvek na isto...
i opet mi daje mogucnost da pritisnem exit recovery...
probao sam i sa custom firmware ali se nista ne desava...uvek zakinem na istom mestu error 1015 i tu ostanem..:(((
ljudi vec postajem ocajannn

dildo
29.01.2011, 15:23
ljudi preklinjem vas za pomoc....

Demonix
29.01.2011, 15:25
Jesi probao da uradiš Update umesto Restore?

dildo
29.01.2011, 15:37
probao sam i nista....
jednostavno nemam ideju sta bi mogao da uradim...
ne znam sta se desava....

torla
29.01.2011, 15:41
promjeni racunar i to odradi rutinski..

dildo
29.01.2011, 15:46
pokusao sam na laptopu ni tu nemam uspeha....
tu dodje do jednog dela restore-a i tu zaglavi...jednostabvno ne ide dalje...

mallena
29.01.2011, 15:47
a koja verzija iTunesa?

dildo
29.01.2011, 15:49
i na kompu i na lap topu mi je zadnja verzija itunes-a...
u cydia-i sam imao sacuvane sve shsh fajlove od 4.0.1 do 4.2.1 ukljucujuci i 4.2.1

mallena
29.01.2011, 15:52
Koji BB??:embarrassed: ako BB od iPad a mislim da moras custom onda

dildo
29.01.2011, 15:54
bb je od ipad-a...
ja sam vec imao 4.2.1 sa 6.15 bb-om da bi ga otkljucao i onda sam se vratio na 3.1.3 i sad hocu nazad na 4.2.1 i ovo mi se desava....
ne znam gde mogu da skinem custom...mallena hvala puno za pomoc...:)

mallena
29.01.2011, 16:03
Za to cekaj Byakuya-u :)!u to se ne razumem,a ne bih da te zeznem nesto :)!On je strucnjak za tu oblast :p

dildo
29.01.2011, 16:06
jooooj jos cekanja...:/
znas li kad ce se moj spasioc Byakuya pojaviti..:)

mallena
29.01.2011, 16:31
Evo ti ga tvoj "zvonko spasic " :P sada ga pitaj ! :D

torla
29.01.2011, 18:17
probaj sa 10.1 itunes