PDA

Pogledati punu verziju : molim za pomoc



daba_86
28.01.2011, 03:22
uzeo sam telefon 3g 8gb...i da bi izbrisao sve kontakte ,isao sam na earse iphone,i izbrisao sve ,ali kad je trebao tel da se ukljuci ostala je samo jabuka...citao sam neke stvari ,nabavi i tunes i hteo da popravim ali mi trazi update softvera..nisam hteo toda uradim...ja nzm sta da radim i molim za pomoc...hvala ,i odgovorite mi sto je pre moguce...

kicba
28.01.2011, 03:26
Moraces da odradis restore. Ne boj se nisi nista sjebao, bitno je da nisi radio update. Imas Upustvo u sekciji za 3G tehnike. Stavi Custom 4.1fw.

daba_86
28.01.2011, 03:46
buraz jel ti nije problem da mi ti nadjes tu temu...ja se ubi trazeci je ;(...

Byakuya
28.01.2011, 03:55
samo da si otisao u 3g tehnike to ti je prva tema na listi...reci mi samo da li imas sacuvane SHSH za 4.1???

ovo je link inace:
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=13427

daba_86
28.01.2011, 03:58
brate ja sam malopre uzeo taj tel i odmah ga sjebo...:( i bas mi krivo!!! nzm sta je to sto spominjes ,ali poslusacu tvoje upute i pokusati da resmo problem...

Byakuya
28.01.2011, 04:04
ufff...ajde probaj...pa ako ne ide...idemo dalje ali naci cemo resenje...

poluks
28.01.2011, 05:07
Nek proba napravit restore ali to je 3 g ionako ma njega se sad moze stavljat svasta.Zapamti da ako je tel.brejkan nikad nesmijes otici na reset i resetirat sve,jrdino sto smijes je resetrat mrezne postavke ako za to ima potrebe.


Sent from my iPhone using Tapatalk

mallena
28.01.2011, 05:17
Za iOs 4.x.x potrebni su shsh's-ovi ...Takodje ne postoji unlock za 4.2.1 tako da ako telefon nije simfree zakljucace ga i nece moci da ga koristi osim ako BB ne digne na 6.15 a sto nije preporucljivo... Polkus obrati paznju na to :), za u buduce !
Moja preporuka je da pokusassa Byakuya custom-om a ako ne uspes probaj 3.1.3 ...ali ne dizi na 4.2.1!

poluks
28.01.2011, 05:32
Ma to sam mislio da prvo pokusa restore po onom tvom tutorialu sa umbrellom.Nema veze ako nezna da li ima sacuvane shs ili ne jel tako?
Znaci po onom tutu restore 4.1 bez dizanja bb.Mozds mu i prodje.A ako ne onda nije imao sacuvane shsh ionako i scejedno mu je.Ispravi me ako grijesim.Ili da u pravu si ti nek proba sa 3.1.3 ili bjakijem.
A ako je taj iph.bio na iosu i bio brejkan prije nego je on isao resetirat sve ,onda vjerojatno ima shsh sacuvane!E kad bi on sad to znao !
Pa ti jos ne spavas.?



Sent from my iPhone using Tapatalk

mallena
28.01.2011, 06:04
Ne mora da znaci da ima shsh's sacuvan cak i ako je iPhone bio Jb pogotovo sto je 3g...."Obaveza" cuvanja shsh's-ova za 3g pocela je sa pojavom iOs-a 4!Da bi imao shsh's sacuvan potrebno je kliknuti na:"Make my life easier"!
Naravno da nije isto :),ako digne BB nista mu ne pomaze!A ako mu stavi 3.1.3 imace iphone sa Jb i unlockom :)!
Prouci materiju malo bolje ;)!

daba_86
28.01.2011, 06:25
ljudi uspeo sam...HVALA NAJLEPSE SVIMA ..ko dolazi u nis nek se javi da ga catim picem.. i jos 1 hvala najlepse "Byakuya"!!! javljam se ovih dana pa da me naucite da ubacim neki program ;) pozdrav