PDA

Pogledati punu verziju : Cannot conect to YouTube



iNew
22.01.2011, 11:26
Imam problem, pre neki dan sam ubacio svez sistem u tel, 4.1, jer je bagovao pa reko da ga izlecim malo, uradio sam JB, ali ovog puta preko limeran1, u juce da udjem u youtube kad ono nece, ja upalim wifi opet nece i ukapiram da zeza. Video sam ovde da su neki uspeli da izlece sa Push Doktor, ja sam nasao njega i instalirao i pojavljuje ""gresku 1 exit"" tako nesto, a sto je najgore, pored push doktor je i instalirao jos neki 30 dodataka i sl, i sa 1800 fajlova mi je doslo na 3800, ono sto ocitava pri instalaciji programa... I to je zauzimalo 12,5mb... Sta da radim? YouTube jos ne radi... HVALA

PS: postoji li neki flash player ili sl da mogu da gledam na tubu preko safarija?

iKnez_95
22.01.2011, 11:30
http://m.youtube.com/

Zika
22.01.2011, 11:39
Nema potrebe da postavljas iste postove u razlicitim podforumima

Sto se tice push doctora u vreme kad si instaliao nije bilo slobodnih sertifikata pa ti je izbacivalo gresku pri instalaciji, evo prati ovde pa kada se pojave sertifikati ti instaliraj ponovo


http://www.cmdshft.ipwn.me/blog/

a ako to ne uspe probaj ovo

http://www.isrbija.net/showthread.php?t=16027

iNew
22.01.2011, 11:42
Jako mi je zao ZIKO sto sam to uradio, ali nisam hteo da ubacim u aplikacijama, greskom sam usao, jer sam preko iphona ubacio temu, a i net me zezao pa posto sam vec usao tamo greskom, postavio sam brzo da mi ne pukne net, pa posto nije pukao ja sam usao ovde da ubacim jer tamo ne bi niko video. A sad sam video da sam zbog zurbe opet pogresio je imam 3Gs a ne 3G.

Ali hvala u svakom slucaju.

iNew
22.01.2011, 11:45
http://m.youtube.com/

Hvala puno !!!!

Byakuya
22.01.2011, 13:29
ili iskoristi custom 4.1
http://www.isrbija.net/showthread.php?t=13427

I sve ce raditi ok...

.stefan
22.01.2011, 13:30
Resenje ti je da pre JB-a aktiviras telefon originalnom karticom,pa tek onda JB I
i nece biti tih problema...

iNew
22.01.2011, 13:42
NE CITIRAJ POST IZNAD SVOG-Procitaj pravila foruma!

Moguce. Bio sam u BG, a kartica mi ostala koci pa sam uradio JB limeran1 jer on i aktivira tel. Zaboravio sam nacisto da trebam da aktiviran tel, inace ne bih ni radio restore :D

@Byakuya ako mozes samo link za 3Gs, posto sam pogresno ubacio post u 3G deo .... I imam sacuvane SHSH, jer otvaram prvo umbrellu i pokrecem servere one ili ne ?

Byakuya
22.01.2011, 13:47
U tom slucaju:

http://www.isrbija.net/showthread.php?t=13416

Nema potrebe za tiny umbrella...samo editujes host file pre nego sto krenes sa tutorialom...

iNew
22.01.2011, 14:53
Joj kad bih ja znao sad sta je host file :) Aj daj u kratkim crtama sta da radim :*

Byakuya
22.01.2011, 15:11
ovo je lokacija host file-a:

%SystemRoot%\system32\drivers\etc\

Otvoris ga gao .txt file i dodas u novoj liniji samo ovo:


74.208.10.249 gs.apple.com

Restartujes racunar...i posle pratis moje uputstvo...