PDA

Pogledati punu verziju : Downgrade sa 4.2.1 na 4.0 ili 4.0.1



iMinja
19.01.2011, 23:16
Da li neko zna da li ovo moze da se uradi? 4.2.1 mi odgovara ali ima jedna stvar koja me nervira. Multitasking se crashuje ili sta vec, npr u porukama sam i slusam muziku, kada pokusam da se prebacim na iPod preko multitaskinga ovo mi se desi svaki put. Zbog ovoga hocu downgrade na 4.0 http://farm4.static.flickr.com/3101/3250625674_cd9f95b9e6_o.jpg

GeNiUsX
19.01.2011, 23:23
4.0 je sranje,izaberi izmedju 4.1 ili 3.1.3(3.1.2)...

iMinja
19.01.2011, 23:28
Ok, znaci moze downgrade 100%? Znaci idem na shift + restore izaberem neki stariji fw i nadjem neki tut za jb i unlock.. Jel to ne bi pravilo probleme neke u itunesu? Jel radi ibluenova na 3.1.2 ili 3.1.3?

SloboUgljevik
19.01.2011, 23:29
Ovo ti je safe mod, a telefon ti ulazi u njega zbog nekompatibilnosti neke app sa cydia sa 4.2.1, sjeti se sta si zadnje instalirao sa cydia pa to uninstaliraj i neces vise problema sa safe modom.
A vjerovatno imas problema i sa RAM memoriom pa dodje do pucanja springborda.

Byakuya
19.01.2011, 23:31
ne mozes samo shift+restore...
evo ti uputstvo za 4.1:

http://www.isrbija.net/showthread.php?t=13427

iMinja
19.01.2011, 23:35
@SloboUgljevik Zadnji je bio LockDown. Cak sam obrisao Winterboard i SBSettings

@Byakuya Hvala za uputstvo, jel je moguce da se vratim na 3.1.3? I jel imas bb ikakve veze sa downgrade? Imam 06.15.00 i posto on moze da se otkljuca znaci nema rizika?

SloboUgljevik
19.01.2011, 23:38
Mozes na 3.1.3 bez problema, cak ti ni shsh ne treba.

Byakuya
19.01.2011, 23:51
Tacno tako...ispod 4.x ti shsh ne treba...ali ces mozda morati telefon u dfu mod da bacis...

iMinja
20.01.2011, 00:02
Hvala, evo sada sam skinuo 3.1.3 i idem u akciju :D Boz' pomozi :D

SloboUgljevik
20.01.2011, 00:13
Nemoj skidat ipsw 3.1.3 ako ces sa redsnowom raditi, nego ipsw 3.1.2 i njega ubaci u redsnow.

dado
20.01.2011, 01:10
Slobo 3.1.3 mu treba da odradi restore, a jailbreak radi sa 3.1.2 koji ubacuje u redsn0w

SloboUgljevik
20.01.2011, 01:25
Dado, na JB sam i mislio :P salim se, upravu si, restore na 3.1.3 pa potom JB sa 3.1.2.

iMinja
20.01.2011, 11:24
Sve sam to uradio i super je proslo, samo ne mogu da uradim restore from backup zato sto sam se vratio na stariju verziju :( Jel ima neko ideju kako poruke iz backup-a da kopiram u tel?