PDA

Pogledati punu verziju : Iphone 3G konstantni reset



Mespatla
16.01.2011, 22:01
Prvo, pozdrav svim clanovima foruma. :)
E sad da predjem na stvar, otkad sam presao na custom fw 4.1 (po tutorialu koji je napravio clan Byakuya), iskusio sam ozbiljne probleme u koriscenju telefona. Uglavnom, pri ulasku u vise aplikacija tokom pola sata na primer, telefon mi se resetuje, znaci pojavi se onaj ananas, i treba mu oko minut da se povrati. To se desava cesto, i to samo kod zahtevnijih aplikacija (igara itd.). Telefon se i znacajno usporio otkad sam presao na ovaj fw, a ostalo je sve u redu. Modem firmware 5.11.07 Sw version 4.1 (8b117). Pokusao sam nesto da pronadjem medju ovim temama, ali neuspesno. Takodje sam pokusao i reset telefona, to je otklonilo probleme za kratko, ali su se oni vratili. Hvala unapred na pomoci. ;)

mallena
16.01.2011, 22:07
A sta je pitanje?:confused:
Poznato je da 3g iphone sporije radi sa 4.1i uopste sa 4 iOs-om sporije...

Mespatla
16.01.2011, 22:15
Nije problem u sporom radu, vec u konstantnom resetu kada udjem u aplikaciju (mislim da sam to napisao gore), e to bih voleo da otklonim.

Bane01
17.01.2011, 13:57
Meni se to isto desava od kada sam uradio update na 4.1! Resetuje se ponekad i kada hocu da napisem poruku, da telefoniram, a ne samo kod zahtevnih aplikacija!

GeNiUsX
17.01.2011, 14:03
to je normalno da se resetuje jer jer i ja imam 3G i verovatno je to zbog nedostatka ram memorije...

Mespatla
17.01.2011, 14:08
Znaci za to i nema nekog leka u sustini. Steta. :/ A pretpostavljam da downgrade nije nikako moguc ako nisam sacuvao ono sto je potrebno u cydia-i.

GeNiUsX
17.01.2011, 14:10
mislim da za 3.1.2 i 3.1.3 ti ne treba sacuvan shsh,samo udjes u itunes (shift+ restore) i ubacis 3.1.X koji zelis...

Mespatla
17.01.2011, 15:43
Probacu, hvala ti puno u svakom slucaju. :)

Juga
17.01.2011, 16:04
Xxxxxxxxxxxxxx

Mespatla
20.01.2011, 16:05
Evo ovako, vratih se ja na 3.1.3 ali sad se pojavio novi (jos veci) problem. Uradim jailbreak bez problema, ali tu se javlja cydia koja ostaje zakucana na loading data... Bez nje ne mogu da preuzmem ultrasn0w i telefon ostaje zakljucan. Probao sam do sada tri puta, evo upravo skidam nove fajlove na drugom racunaru, pa da pokusam tako. Da li se nekome ovo desavalo i da li ima resenja? Hvala

miljanx
20.01.2011, 16:09
nije normalno da se resetuje, ja sam imao do juce 4.1 i nikad se nije resetovao, juce sam ubacio 3.1.3 i android, android jede bateriju, kasnije cu da stavim custom 4.2.1 :)

samo treba da nadjes dobar custom, koristis iReb pri ubacivanju, a sve to ima negde po forumu