PDA

Pogledati punu verziju : 3.1.3 original - otkljucati -2g 8gb



niknes
08.01.2011, 21:15
..........

niknes
09.01.2011, 14:08
??????????????????????????????????????

komsa
09.01.2011, 14:12
rMU9GlIXgRs

bugsy
09.01.2011, 14:13
imam 2g 8gb zakljucan na 3.1.3 i hocu da ga otkljucam , nije moguce ubaciti ga u dfu mod jer ne radi power dugme ... kako da to odradim ?? stoji mi itunes ikonica kad upalim iphone (palim preko usb ) na kompu pise put original sim card to active i nemoguce je bilo sta odraditi...

Ili da odes do kosovske da ti odrade itunes aktivaciju ili da probas sa tiny umbrella da ga ubacis u recovery mod.

niknes
09.01.2011, 15:40
...................................

shO
09.01.2011, 17:58
daj mineki link za tiny umbrella i kako on funkcionise?


http://lmgtfy.com/?q=tinyumbrella

niknes
10.01.2011, 00:24
.. .................................................. .

bugsy
10.01.2011, 01:29
da , ja ubodem iphone i ne mogu da kliknem put i recoveri * onako mi je providno ne moze da se klikne..

Jbg, onda ns bi' znao dok ne pogledam :(

niknes
18.02.2011, 19:14
.................................................. ......................

bugsy
20.02.2011, 03:15
Nema ni jednog servisa u nisu
:S

Imaš servise u BGu kojima možeš poslati brzom poštom!

valdy
20.02.2011, 03:27
??????????????????????????????????????

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

.stefan
20.02.2011, 04:00
bezobrazluk!

niknes
20.02.2011, 23:54
.................................................. ..............

rikee
21.02.2011, 06:32
Ili odradis Shift+Restore vec aktiviranog ipsw...naravno prvo backup...

Rakic90
21.02.2011, 07:05
Tebra, daj ja cu da ga pogledam za vikend, samo da mi prodje ispit?

Samo mi jedna stvar nije jasna... Kako to "ne radi" power dugme, a hoce da se zakljuca i ugasi?

woya90
21.02.2011, 09:05
pa ne zna ni on u cemu je problem plus je i bezobrazan...

niknes
27.03.2011, 22:02
Tebra, daj ja cu da ga pogledam za vikend, samo da mi prodje ispit?

Samo mi jedna stvar nije jasna... Kako to "ne radi" power dugme, a hoce da se zakljuca i ugasi?

to ni meni nije jasno :S ?