PDA

Pogledati punu verziju : 3G zakocen na Emergency Call?



Radio Cambodia
29.12.2010, 07:56
http://i.imgur.com/UXeKd.jpg

Uradio sam upgrade na jednom 3G na 4.1 (ne znam koji bb).

Kada ga povezem na iTunes izbaci gornju sliku. A na njemu je samo Emergency call.

Da li moram original karticu ili nesto drugo moze da pomogne? Kako da znam koji mu jr original operater?

Help! :(

dado
29.12.2010, 09:21
Treba da ga aktiviraš. Treba ti "original" kartica, ili ga aktiviraj sa limera1n, on radi i aktivaciju i jailbreak.

Radio Cambodia
29.12.2010, 11:12
Nece da ga haktiviraju ni LR ni GP.

Limerain zakoci na in DFU mode, wait a greenpoison na waiting for DFU.

A pratio sam sve sa ekrana.

shO
29.12.2010, 12:22
Promeni comp i odradi. Ili oba programa ubaci u Compatibility mode (ako si na Win 7) i obavezno pokreni kao adminuistrator!

miodrage
29.12.2010, 14:11
LR i GP za 3G? Hmmm, nisam bas ubedjen da moze....

komsa
29.12.2010, 14:15
redsn0w 0.9.6 (http://blog.iphone-dev.org/) , sn0wbreeze 2.1 (http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/sn0wbreeze.snow) .

shO
29.12.2010, 15:00
Uf sad sam i ja video, skontao sam da je 3Gs u pitanju...
Majstore koristi ti redsn0w on je za 3G najjaci!

Radio Cambodia
29.12.2010, 21:09
Poslednju verziju redsnow?

I da li uopste da se upustam u to posto nemam SIM karticu. Mislio sam da je sa ATT mreze ali ne prepoznaje karticu.

shO
29.12.2010, 21:24
redsn0w radi hacktivation...

Ako si na 4.1 verziji onda....

Skines ovaj redsn0w

http://cdn.nspwn.com/redsn0w_win_0.9.6b4.zip
Pokrenes ga, ubacis 4.1 IPSW, izaberes Install Cydia, i sve ostalo (nemoj Homescreen wallpaper jer ce ti ubiti memoriju) i to je to, prati uputstva...

Imaces aktiviran i JB telefon :)

Uzivaj

Radio Cambodia
29.12.2010, 22:28
Hvala. Uspesno odradjen jb sa RS.

Instalirao sam ultrasn0w sa Cydie ali nece da nadje mrezu nego u status baru stoji Searching...?

Shta sada?

UPDATE:

Cekajte, da li je moguce da cu morati 3G da ga dizem na 6.15 da bi ga otkljucao posto ga je 4.1 digao na 5.14.02? Ne mogu da verujem. Da li ima sanse da se vrati na 3.1.2?!

shO
29.12.2010, 23:15
@Radio Cambodia

Evo ovako druze...

Za pocetak bi mogao da lupis http://www.isrbija.net/images/beattitude/buttons/post_thanks.gif :D

Imas 05.14.02 BB i za njega trenutno nema unlock (samim tim ultrasn0w je beskoristan, a to si i sam mogao da vidis - pogledaj pogleda na sliku dole), i ja ti ne bi nikako preporucio da ides na iPad BB tj 06.15.00 jer postoji vrlo velika verovatnoca da ces se nakon toga ujebati ono najstrasnije!

http://www.iclarified.com/images/tutorials/4253/44945/44945.png

iPad BB 06.15.00 ima mnogo losih strana a jedna od njih je da nikada vise neces moci da se vratis na iPhone BB i da neces moci koristiti ni jedan sledeci FW.

E sada posto is oov sve uradio ja bih ti preporucio da se strpis jos malo za unlock.

Sto se tice svega ostalog, ti mozes da se vratis na 3.1.2 za to ti netreba nista, ali ti BB ostaje isti, nemozes da ga downrgade... (mozes pokusati sa Fuzzyband mada sumnjam da ces uspeti).

Sada pici sa

Caller ID & Format Fix
AppSync
CyDelete
Installous
itd...