PDA

Pogledati punu verziju : kako vratiti sa 4.1 na 3.1.2 ili 3.1.3 ?



GeNiUsX
26.12.2010, 23:37
Da li je moguce da vratim sa 4.1 custom na 3.1.2 ili 3.1.3 i kako?


http://img821.imageshack.us/img821/2928/photord.png (http://img821.imageshack.us/i/photord.png/)

dejan9
26.12.2010, 23:43
ako pitas zbog BuzzPlayer-a, nemoj, ne radi ni meni na 3.1.2, a ako ne, onda ides dfu, ubacis FW, iradis mu jb, ne treba ti shsh

torla
26.12.2010, 23:44
nije moguce, nemas shsh3.1.2

iKnez_95
26.12.2010, 23:44
Za 3G sve do iOS ne treba (ne postoji) SHSH, tako da samo skines 3.1.3/.2 i iTunes SHIFT+RESTOR

dejan9
26.12.2010, 23:47
a ako ti zaglavi negde ubacivanje FW, koristi iReb, meni je pomoglo, posle njega samo JB

dado
26.12.2010, 23:51
Šibaj slobodno, moj predlog - 3.1.3.
Ne treba ti shsh.

GeNiUsX
26.12.2010, 23:54
hteo sam da ga spustim na 3 samo da bi mogao da gledam kanale jer vidim da nekima radi na 3.1.2 i na 3.1.3 ...

dejan9
27.12.2010, 00:05
ma evo ja sam na 3.1.2, a nece, nece ni preko buzzplayer-a

GeNiUsX
27.12.2010, 00:07
Stvarno mi nije jasno kako onda njima radi ili mozda lazu

GeNiUsX
27.12.2010, 02:47
moram li da stavljam neki custom 3.1.3 FW da ne podigne BB ili moze obican?

iKnez_95
27.12.2010, 02:48
Samo skini obicni.

GeNiUsX
30.12.2010, 22:43
Da li se isplati da prebacim sa 4.1 custom na 4.2.1? radi li bolje?

ibosko
21.03.2011, 00:39
Treba mi hitno neki tutorial kako da se sa 4.2.1 vratim na 3.1.3 ako je to moguce ali bas mi je hitno

ibosko
21.03.2011, 00:41
ne razumijem se bas najbolje pa bi valjalo nesto prostije i tel je bio zakljucan na t-mobile iz crne gore ali sam ga otkljucao pomocu nekog tutoriala sa foruma a u pitanju je ip3g

dado
21.03.2011, 00:49
Skini 3.1.3 i 3.1.2 (3.1.2 ti treba za jailbreak) odavde :
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
Odradi restore, posle toga jailbreak sa redsn0w 0.9.4, s tim što u redsn0w ne ubacuješ 3.1.3 već 3.1.2. I na kraju instaliraj ultrasn0w iz cydie za unlock.

ibosko
21.03.2011, 01:01
dado poslah ti poruku

ibosko
21.03.2011, 01:15
Skini 3.1.3 i 3.1.2 (3.1.2 ti treba za jailbreak) odavde :
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
Odradi restore, posle toga jailbreak sa redsn0w 0.9.4, s tim što u redsn0w ne ubacuješ 3.1.3 već 3.1.2. I na kraju instaliraj ultrasn0w iz cydie za unlock.

Kako se radi restore?:confused: Ostalo mi je odprilike jasno

ibosko
21.03.2011, 01:50
probao sam shif+restore odabrao 3.1.3 i kad je odradio pisali je neka greska 1015 i tel mi ostao kao kad je bio kupljen sto da radim??????

dado
21.03.2011, 01:58
Bole ubaci iPhone u DFU mode UPUTSTVO (http://www.isrbija.net/showthread.php?t=554) i onda odradi shift+restore.

ibosko
21.03.2011, 02:04
Hvala dado evo pokusavam ponovo pa cu javit ako dje zapnem

ibosko
21.03.2011, 02:13
opet mi isu gresku daje a ubacio sam ga dfu mod

dado
21.03.2011, 02:16
Jeli kod tebe 3G ili 3GS?
Evo našao sam ovo na netu za 1015 error :
http://thetechjournal.com/electronics/iphone/fix-iphone-restore-error-code-3194-1015-from-ios-4-to-ios-3-1-3.xhtml

ibosko
21.03.2011, 02:18
3G.............

dado
21.03.2011, 02:27
Nije mi jasno kako ti izbacuje gresku, ja sam bas prije par dana normalno odradio restore sa 3.1.3 na 3G, i proslo je sve bez problema.


Sent from my iPhone using Tapatalk

ibosko
21.03.2011, 02:33
evo mi je sad vratio na 4.2.1 kad sam odradio restore i update preko itunesa pa cu sad probat ponovo

ibosko
21.03.2011, 02:34
sad jos nesto odradjuje pa ako mi prezivi tel sve to probacu

ibosko
21.03.2011, 02:52
probah opet i nece

ibosko
21.03.2011, 03:02
a sto je ovo nece nikako????????????????????????

ibosko
21.03.2011, 03:05
a ima li veze ako je tel sim free? pa da zbog toga nece

ibosko
21.03.2011, 03:53
ovo neceeeeee

shiza
21.03.2011, 06:12
Ja sam uradio to pre neki dan i sve je bilo super.Moras da skines i 3.1.2 i 3.1.3 pa uradis restore sa 3.1.3 i onda Jb preko redsn0w-a sa 3.1.2 i preko cydije ubacis repo666 i to je to,radi kako treba.

ibosko
21.03.2011, 06:38
ali meni nece da uradi restore stalno mi izbaca gresku 1015!!!!!!!! i sad mi stoji samo onaj kabal i itunes izise njega

ibosko
21.03.2011, 08:35
Od 12 sinoc pokusavam ovo da odradim i nece na ip3g sim free nije htjelo da mi ubaci 3.1.3 nego mi je davalo gresku 1015 ali kad sam uradio restore i update bez shifta ne dodavajuci 3.1.3 aktivirao mi je tel i vratio 4.2.1 i sve je ok dok na ovaj koji je kupljen preko t-mobile u cg i koji je bio zakjlucan na t-mobile nece ni da ubaci 3.1.3 niti da ga vrati na 4.2.1 stalno mi izbaca gresku 1015 i nece u opste da ga aktivira ni preko restore update da mi makar vrati 4.2.1 nego mi stoji onaj pos.ani kabal i izvise njega itunes. Sto da radi kako da aktiviram tel zna li neko?

SloboUgljevik
21.03.2011, 08:45
Prosao ti je restore ako ti stoji kabl i iTunes, sad samo pokreni redsnow izaberi 3.1.2 i otkaci instal cydia i to je to.

ibosko
21.03.2011, 08:48
stoji mi kabal i itunes ali nema ono emgration call nego samo kabal i itunes je li to ok?

SloboUgljevik
21.03.2011, 08:59
Onda samo pokreni tinyumbrella i klikni exit recoveri.

ibosko
21.03.2011, 09:02
ok probacu kasnije i to jes da ne znam ka da ovo sve pokrenem nego dako se snadjem nekako samo da se ne snadjem kao ovih 8sati:)

ibosko
21.03.2011, 17:42
Uspio sam da ubacim 3.1.3 ali kad sam pokrenuo redsnow ne makoh cydiu i sad mi nesto pise error kad je aktiviram,sto da radim?
HVALA SLOBO I DADO BAS STE MI POMOGLI!

ibosko
21.03.2011, 17:45
Evo se ivaj error nekako mace! Hvala ljudi jos jednom ako dje zapnem javljam:)

dado
21.03.2011, 18:56
Auu Bole brate što se namuči :)
Kako misliš "ne makoh cydiju"?
Kada pokreneš cydiu ona treba da odradi reorganising i onda se sama zatvori. Odradi Esential Upgrade i to je to.

ibosko
21.03.2011, 19:51
Pa Slobo mi rece da otkacim cydiu predpostavljam da to znaci da sam trebao maci strik sa nje ali sam zaboravi neki error mi je izbacalo kad loading data ali funkcionise i sa njim tako da mi ne smeta jer

error:refresing data
failed to fetch
http://ispaziorepository.com./release.gpg POSIX:connection refused
failed to fetch
http://ispaziorepository.com./hr.bz2 POSIX:connection refused
failed to fetch
http://ispaziorepository.com/./pack ages.gz POSIX:connection refused

Some index files failed to download,they have been ignored, or old ones used instead.


I onda doradi reloading data koji se malo ceka i posle je ok
Eto to mi pise ako sam sve dobro prepisao a sto to znaci pojma nemam

shiza
21.03.2011, 19:54
Ala ga ti brate spamujes sa postovima.Pa idi na onaj oficijalni 4.1 pa instaliraj to,pa vidi da li ce ti to raditi.Imas ovde na forumu.
Taj ispazio ne radi uopste.I kod mene izbacuje to isto.Idi na cydiu pa manage pa package pa ako ga imas tu obrisi ga.

mikeai
22.03.2011, 00:58
Ja sam problem greske 1015 resio upotrebom RecBoot-a.

SloboUgljevik
22.03.2011, 01:21
Uspio sam da ubacim 3.1.3 ali kad sam pokrenuo redsnow ne makoh cydiu i sad mi nesto pise error kad je aktiviram,sto da radim?
HVALA SLOBO I DADO BAS STE MI POMOGLI!

Nema na cemu :D

Inace koristi dugme hvala kad hoces da se zahvalis.