PDA

Pogledati punu verziju : Autoplay?



doktor22
05.12.2010, 04:54
Kako omogućiti AUTOPLAY kad se spojim iPhone-om na PC? imam XP OS

da mi se ovo prikaze:

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSsI3y70aAtw8a8eQYZCHWJPN4wmB1Ni q1VkQim-Cdd9__4sp7L

.stefan
05.12.2010, 05:30
Nemoj postavljati istu temu 100x!!

Ta opcija bi po defaultu trebala da bude...procackaj po Win-u oko autoplay-a malo...

doktor22
05.12.2010, 13:50
Gdje sam ja to jos otvorio?

.stefan
05.12.2010, 13:53
Otvorio si u 3gs problemima,samo malo drugacije formulisano,ali sam je obrisao jer si ovde bolje objasnio u cemu je problem...

doktor22
05.12.2010, 13:55
Da ali tamo sam imao jos jedno pitanje, zasto mi nema INTERNAL STORAGE i DCIM znaci opet moram otvorit post?

.stefan
05.12.2010, 14:01
Nemoj,dodaj u ovu temu...

Inace resenje za taj problem ti je iPhone folders,instaliraj na PC i miran si...

doktor22
05.12.2010, 14:10
a zar ne treba po default-u biti taj internal sugavi?

na iPHone folders-u nemam photoalbums plus dodatni album koji sam kreirao. nije ovo ;(

.stefan
05.12.2010, 14:31
Ne,meni po defaultu izbaci samo da ga prijavi kao kameru,a i kad izbaci autoplay imas samo folder DCIM!

Probaj da ukljucis da ti pokazuje windows sakrivene foldere,mozda zbog toga ne vidis...kada to ukljucis iphone folders ti pokazuje sve foldere i na iphonu...znaci ne pokaze samo ono sto ne postoji!

doktor22
05.12.2010, 14:50
Taj DCIM mi je prije izbacivao, ali vise ne. ispada da sam bzvz kupio photoalbums plus. Frend je spojio iphone4 sa pc mojim, isto mu se dogada. Nema internal storage, DCIM takoder

komsa
05.12.2010, 15:21
doktore kada imas takav ili slican problem a niko ti ne odgovara,snadji se,odgovori su svuda oko tebe.......



http://img585.imageshack.us/img585/5281/autoplay.jpg

pogledaj sta mi je google izbacio kada sam ukucao "autoplay xp".............:D

doktor22
05.12.2010, 15:50
Ma upisao sam tako nesta i nisam nasao, prelos sam