PDA

Pogledati punu verziju : Resize "locked" window?



CJay
26.10.2010, 00:01
Ljudi, imam problem. Evo slika, pa ce i objasnjenje :

http://i242.photobucket.com/albums/ff228/prokleto_ljut/crop.jpg

dakle, ovo je sve odradjeno na netbuk-u malom od 10 inca. Problem je sto ispod ove opcije Highlight treba da bude jos par slajdera, koje ne mogu da vidim, ne mogu da skrolujem, ne mogu da povecam ovaj aktivni prozor, nista, nista...a te opcije ispod su vrlo bitne, pri HDR editovanju fotografija. Da li neko zna mozda kako da povecam ovaj prozor, kako bih mogao svemu da pristupim? Guglao sam i guglao, nista nisam nasao pa sam izgubio zivce i rekoh da se vama obratim, mozda neko zna.
Pokusao sam sa drugom rezolucijom, drugim DPI-em i nista. Win7 je u pitanju.

Any help would be appreciated! :worship:

komsa
26.10.2010, 00:05
....koji je netbook u pitanju?

CJay
26.10.2010, 00:07
acer aspire one

noname
26.10.2010, 00:09
Jesi probao sa Alt+Space?

komsa
26.10.2010, 00:11
ima nekih varijanti ali onda mora da scroll-ujes gore dole......od 1024x600 napravis 1024x768 koja je default resolution za masu programa.....


http://www.matrixgames.com/forums/tm.asp?m=2228440&mpage=1&key=&#2229264ako ti tako odgovara,probaj ovo sa linka.....

CJay
26.10.2010, 00:13
jesam, otvori mi onaj meni sa maximize, minimize, move i to sve, ali nista ne mogu...kliknem ja na neki od njih, ali se nista ne desi...ostane kako i jeste...

@noname, vidim ja da sam trebao malo vise da se angazujem oko onog OS X-a :)

@komsa : sad cu da pokusam to...javim da li radi.

noname
26.10.2010, 00:16
Hahaha, pa to i pričam sve vreme :D

U Mac-u ne bi imao tih problema :D mada nije ti još kasno jer mislim da na velikoj većini netbookova može da se stavi neki Mac...

Juga
26.10.2010, 00:57
Xxxxxxxxxxxxx

CJay
26.10.2010, 01:39
photoshop cs5 je u pitanju, ekran je u image adjustment pa hdr toning...za sad sam se snasao tako sto sam editovao 2 registry key-a i dobio mogucnost stavljanja 1024x768 i jos jedne rezolucije, pa kad mi je potrebno ovo, ja onda svicujem na rezoluciju koja mi odgovara...ako moze da se sredi na neki drugi nacin, znacilo bi mi...ali i ovo za sad vrsi posao :)