|
|
||||
|
||||
|
ja sam danas presao sa telekom-a na telenor...iz finansijskih razloga...ovi me ubise...instalirao sam ovo iz prvog posta i sve radi najnormalnije, bez ikakvog dodatnog podesavanja...a bogami i logo imam
|
||||
|
||||
|
oce li ovo na 3.1.2?
|
|
|
||||
|
||||
|
'oće 'oće!
|
|||
|
|||
|
Da li mozes da napravis ipcc za VIP, telefon iphone 2G, firmware 3.1.2
i naravno postavis link odakel mogu da ga skinem. Hvala |
|
|
||||
|
||||
|
Evo ovde ima za vip za 2g pa probaj:
http://www.isrbija.com/showthread.php?t=2767 ako si na to mislio ![]()
|
|||
|
|||
|
Vidim da je zadnji post ovde 03.01.2010, a s` obzirom da je u medjuvremenu izasao 3.1.3 fw, da li je bezbedno raditi Shift + Update? Mozda je glupo pitanje, al` nadam se da cu dobiti odgovor...
Last edited by _Alien_; 17-02-2010 at 19:58.. |
|
|
|||
|
|||
|
Znam da ne sme post za postom, al` cisto da vas podsetim da je odgovor nekima vise nego potreban!
|
|
|
||||
|
||||
|
Znači ja ovo ne znam da uradim na Win 7 x64... Može neko lepo da objasni korak po korak?
Hvala unapred
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Slusaj, razlikuje se od obicnog XP-a u dve stvari: 1. Obavezno pokreni command promt kao admin. 2. Umesto "Program Files", kucas "Program Files (x86)" Ja isto imam Win7 64 i sve sam lepo odradio. |
|
|
||||
|
||||
|
Windows 7 64 je najbolja kombinacija za sve po meni...
![]() Razumem ja to nego npr. ovaj korak "SHIFT+UPDATE" Gde to? Kako u iTunes-u to da uradim... Totalno nejasno.. |
|
|
||||
|
||||
|
otvoris iTunes, umesto da kliknes samo restore dugme, prvo pritisni shift na tastaturi i drzeci shift klikni na restore i kad ti otvori prozor pronadjes bundle koji si skinuo i raspakovao i samo ga obelezis i kliknes na open i to je to, ubacice ti bundle carier
|
| The Following User Says Thank You to igne For This Useful Post: | fanste (10-03-2010) |
|
|
||||
|
||||
|
Jel ovaj carrier bundle radi jos nesto osim sto upise podatke za gprs i mms umesto mene? Taj Telenor logo mi ne treba. Cak sta vise hteo bih da ga izbegnem. Takodje mi nije jasno kako da ga ucitam? Pise da treba da stavim shift+update, ali ne znam da li ce mi update-ovati na 3.1.3 u tom slucaju?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ali toga sam se i plašio... Ne volim da čačkam oko RESTORE dugmeta, nikada do sada i nisam
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Pazi, ja logo ne bih hteo uopste da ubacujem. Interesuje me samo da li bih dobio nesto sto vec sada nemam, a to su ove postavke sa slike iz prethodnog posta. Jednostavno ne mogu da nateram MMS da radi i to me izludjuje, pa sam mislio da pokusam i sa ovim ako ne moze drugacije.
|
![]() |
| Tags |
| gprs, logo, telenor, wap, mms, carrier bundle |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests) | |
| stilmobil |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|