Zanima me kako da pojacam wifi signal ? Da imam veci domet , jedan od nacina je menjanje one antene od rutera , ali na mom ruteru ne mogu da menjam antenu(Huawei HG520i).
Hvala![]()
Zanima me kako da pojacam wifi signal ? Da imam veci domet , jedan od nacina je menjanje one antene od rutera , ali na mom ruteru ne mogu da menjam antenu(Huawei HG520i).
Hvala![]()
Ako je za iphone skines sa cidije wifi booster
Sent from my iKantausing Tapatalk
Joca1995 (14-02-2012)
Ma ne za iphone,nismo se razumeliDa pojacam predajnik da salje jaci signal ovako mogu da se povezem samo dok sam u kuci.
Pa možeš da kupiš spoljnu antenu i zakačiš je na krov pa ćeš imati "svoj" wi-fi čak i kad zapališ u grad
Šalu na stranu, jel ne možeš da hvataš signal dok si u kući ili šta već nije mi najjasnije. wi-fi od rutera je i onako predviđen za 10-15m i to zavisi od prepreka kakve imaš (zidovi, armatura itd) ili ti nešto na tel nije uredu ?
Joca1995 (14-02-2012)
LOLMa sve je u redu hvatam signal dok sam u kuci ali hocu da imam net i kad zapalim u grad!
Ok je to 10-15 metara toliko otprilike i hvatam samo hocu da prosirim malo podrucje na kojem mogu da hvatam signalNe bas za ceo grad,jedno 30 metara bi bilo savrseno
![]()
Last edited by Joca1995; 14-02-2012 at 23:45.
mislim da trazis previse![]()
iPhone 5 White Simfree/iPad 4 WiFi white
Joca1995 (15-02-2012)
uzmi jaci wireless router sa "xtented range" TPlink ili neki D-link ili nesto slicno,Huawei ustekaj u njega i uzivaj..............![]()
"zivot je suvise kratak da bi ste ga tracili uz dosadan i ruzan telefon"
Joca1995 (15-02-2012)
uzmi neki od postpejt paketa koji sadrzi protok i imaces ga![]()
iphone 5,ipad 2,MBP 15,nano 4th,tv,mini...
Joca1995 (15-02-2012)
Ciao,
Uzmi neki jači ruter sa najmanje dve antene (bolje 3) i to model za koji možeš da nađeš i eksterne antene. Poveži stari i novi ruter kablom, a novi smesti na mesto što bliže prostoru koji zeliš da pokriješ. Eksterne antene sa kablom izbaci napolje... I dobices pokrivanje od stotinak metara. Skuplja varijanta je router za napolje... Opet ga povezes sa starim routerom kablom.
U oba slucaja imaš dve mreže, pa podesi uredjaj da se automatski kači na jači signal...
Joca1995 (15-02-2012)
ima jos 1 fora uvijes onu antenu sa aluminijumskom folijom i cuo sam da pojacava signal
Joca1995 (15-02-2012)
WTF?!Code:http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Mrezni-uredjaji/Antene/TD-24-wifi-antena-do-5-km-pocetna-cena-400-din/4545320Sta je ovo xD ? Da l' ovo moze da se poveze sa ruterom xDD ??
Last edited by BaneK; 16-02-2012 at 14:11. Reason: Externe linkove ubacuj u CODE tag.
ne znam.... rekao sam ti probaj sa aluminijumskom folijom alumunijuj pojacava signal![]()
Aj sad cu da probam to sa folijom,mada ne verujem u to
Editne mogu da nadjem foliju xD
Last edited by Joca1995; 16-02-2012 at 20:09.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)